Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρήτη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014, 02:05
Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρήτη
Συνελήφθησαν το πρωί στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά μία 24χρονη και ένας 24χρονος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην 24χρονη, βρέθηκαν εντός σακιδίου ταξιδίου, δύο νάιλον συσκευασίες με αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών και 28 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθη 24χρονος, ο οποίος προσήλθε στο λιμάνι για να παραλάβει τη νεαρή γυναίκα με την οποία διαμένουν μαζί. Κατόπιν ελέγχου που έγινε, στη συνέχεια, στην οικία τους, βρέθηκαν ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, ένα μεταλλικό κυτίο με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε κολομβιανά «μαγικά μανιτάρια» σε ανάπτυξη, μία θήκη με ένα γυάλινο ναργιλέ με πλήρη παρελκόμενα με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 13 συσκευασίες χαρτάκια στριφτού τσιγάρου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες – πειστήρια καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014, 02:05