Συλλήψεις για τις «παράνομες» καντίνες στη Σκιάθο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, 20:43
Συλλήψεις για τις «παράνομες» καντίνες στη Σκιάθο
Συνελήφθησαν 6 ιδιοκτήτες, δύο προσωρινά υπεύθυνοι και αναζητούνται 2 ιδιοκτήτες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όλοι τους για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η δημοτική Αρχή

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Σκιάθου, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος - «καντίνες» στη Σκιάθο.

Κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν σε οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις ισάριθμοι ημεδαποί, από τους οποίους επτά άνδρες και μία γυναίκα, διότι λειτουργούσαν παράνομα το κατάστημα, παραβιάζοντας σφραγίδα που έθεσε η Δημοτική Αρχή.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:


- 53χρονος, ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
- 46χρονος, ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
- 48χρονη, ιδιοκτήτρια σταθερής καντίνας,
- 34χρονος, ιδιοκτήτης σταθερής καντίνας,
- 19χρονος, ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
- 29χρονος, ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
- 67χρονος, υπεύθυνος κινητής καντίνας ιδιοκτησίας 23χρονης ημεδαπής, η οποία αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου και
- 30χρονος, υπεύθυνος κινητής καντίνας ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Πηγή: e-volos

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, 20:46