Μία 48χρονη και μία αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, διότι σε γενόμενο έλεγχο στη χερσαία ζώνη του οικείου λιμένα στο Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν δύο αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με σκοπό να διευκολύνει την μεταφορά τους στο εσωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 31 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μία 20χρονη συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης