Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, στην πύλη του ίδιου λιμένα, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, ένας 43χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (με επικαθήμενο), διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει, εντός του φορτίου, πέντε αλλοδαπούς, που δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να φύγουν από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, ακόμη ένας 43χρονος αλλοδαπός, επειδή διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα τεσσάρων αλλοδαπών, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστές ταυτότητες, αλλά συνελήφθησαν.

Τέλος, συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, ένας 59χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει εντός του πορτμπαγκάζ 21χρονο αλλοδαπό, στερουμένου ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό και το Ι.Χ.Ε οχήματα κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης