Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 34χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 19χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι μετέφεραν από κοινού δύο αλλοδαπούς (έναν άνδρα και μία γυναίκα) μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, που κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, σε ανάλογο έλεγχο, στην πύλη εισόδου οχημάτων στον νότιο λιμένα Πάτρας, συνελήφθη από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής ένας 27χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 26χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι μετέφεραν από κοινού μια αλλοδαπή που συνόδευε τα δύο ανήλικα παιδιά της, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, προκειμένου να φύγουν παράνομα από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενώ τα Ι.Χ.Ε. οχήματα κατασχέθηκαν.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης