Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, πριν από την επιβίβασή του σε επιβατηγό / οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ένας αλλοδαπός, διότι παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με τρεις αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας λιμενικής Αρχής ένας 59χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο αλλοδαπούς, επιμελώς κρυμμένους στον αποθηκευτικό χώρο (πορτ-μπαγκάζ) του αυτοκινήτου, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης