Συνελήφθησαν, τις βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, ένας 34χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 42χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι μετέφεραν ως συνεπιβάτες δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα και το όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συνελήφθη, τις βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, ένας 45χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε ως συνεπιβάτη έναν αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το πλαστό έγγραφο και το όχημα.

Τέλος, συνελήφθη, τις απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε πρόχειρα κρυμμένος στα ημιαξόνια φορτηγού οχήματος, χωρίς ναυτιλιακά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης