Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, ένας 56χρονος οδηγός οχήματος (mini bus), διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένους δύο αλλοδαπούς, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες στο ίδιο λιμάνι, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής πέντε αλλοδαποί, διότι βρέθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος, το οποίο αποτελούνταν από ψυγεία σε χαρτοκιβώτια, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, συνελήφθη στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών/ Τμ. Αλλοδαπών, ένα 27χρονος που συνόδευε το ανήλικό τέκνο του, διότι παρείχε άμεση συνέργεια σε μια 25χρονη και το ανήλικο τέκνο της με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Οι συλληφθέντες της δεύτερης και τρίτης περίπτωσης κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα της πρώτης περίπτωσης κατασχέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης