Συλλήψεις σε Έβρο και Σέρρες για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, 11:34
Συλλήψεις σε Έβρο και Σέρρες για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Δύο συλλήψεις έγιναν την Κυριακή σε περιοχές του Έβρου και των Σερρών για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Στην πρώτη περίπτωση, στον οικισμό Μάκρης Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Ο οδηγός αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε περίφραξη οικοπέδου, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον οικισμό Μυρρίνη Σερρών, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ στη συνέχεια το όχημα προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών επιβαινόντων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σερρών.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, 11:34