Στη σύλληψη ενός 29χρονου και του 45χρονου συνεργού του προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 29χρονος να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας με τη συνέργεια του 45χρονου, ο οποίος τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του με το ως άνω πλοίο, ενώ κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Παράλληλα, στη σύλληψη ενός 36χρονου προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Φυλάκιου Ελευθερών Καβάλας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε σε παραλία της περιοχής «ΚΑΣΤΡΑ» Νέας Περάμου Καβάλας, να έχει προβεί στην αλιεία 114 kg αλιεύματος του είδους «ολοθούριο» (1.767 τεμάχια), υπολειπομένων διαστάσεων, και χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη επαγγελματική άδεια αλιείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η ανωτέρω ποσότητα αλιεύματος κατασχέθηκε και επιστράφηκε στη θάλασσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης