Άφαντος ο Μιχάλης Λιάπης

Άφαντος ο Μιχάλης Λιάπης
Δεν θα παραστεί τελικά σήμερα στο δικαστήριο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης και κατά την εκδίκαση της δίκης για την υπόθεση των πλαστών πινακίδων και του ανασφάλιστου αυτοκινήτου του, μετά την αναβολή που πήρε στις 19 Δεκεμβρίου από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο, θα εκπροσωπηθεί διά του δικηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ανακοίνωση του πρώην υπουργού για την επιλογή του να κάνει χρήση το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος να μην παραστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Λιάπης επικαλέστηκε λόγους υγείας και δεν παρέστη στο πρώτο δικαστήριο. Ο πρώην υπουργός αναχώρησε για τη Μαλαισία δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του, αφότου βρέθηκε να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες. Έτσι, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Σ. Καραμαγκιώλη.

Ο κ. Λιάπης χρειάστηκε να συντομεύσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, σκόπευε να επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου.

Την περασμένη Παρασκευή όμως το βράδυ, φορώντας μαύρο τζόκεϊ και αμάνικο μπουφάν, βγήκε τελευταίος από τους επιβάτες της πτήσης της Qatar Airways. Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, ανέφερε πως δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης, για να ησυχάσει από το δράμα του.

Διαβάστε επίσης: Στο σκαμνί ο Μισέλ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013, 13:14