Συμμετοχή του ΠΑΜΕ στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 7 Απριλίου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 15:55
Συμμετοχή του ΠΑΜΕ στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 7 Απριλίου
Στην 24ωρη απεργία της 7ης Απριλίου ημέρα Πέμπτη στο Δημόσιο θα συμμετέχει και το ΠΑΜΕ το οποίο θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 10.30 το πρωί.

Το ΠΑΜΕ κάνει κάλεσμα προς όλους για μαζική συμμετοχή έχοντας ως κεντρικό σύνθημα την απαίτηση για απόσυρση του ασφαλιστικού «νόμου λαιμητόμου που κατεδαφίζει την κοινωνική ασφάλιση και οδηγεί σε νέες περικοπές στις συντάξεις», όπως υποστηρίζει.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμα του το ΠΑΜΕ «η απεργία που έχουμε μπροστά μας, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση με την κυβέρνηση και τους συμμάχους της, τον ΣΕΒ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Γίνεται σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει τα μέτρα λαιμητόμο στη Βουλή. Το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που έρχεται τις επόμενες μέρες είναι ακόμα πιο άθλιο από το αρχικό σχέδιο.

Διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, τσακίζει νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, δεν εξαιρεί κανέναν κλάδο.

Κάθε σωματείο, κάθε δημόσιος υπάλληλος να πάρει την υπόθεση του αγώνα στα χέρια του. Ν' ανοίξει μέτωπο στην κυβερνητική πολιτική, στις απαιτήσεις των δανειστών και της Ε.Ε. που από την μια φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες μας και από την άλλη δίνουν νέα προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους για ν' αυξήσουν την κερδοφορία τους».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 15:59