Ένα ακόμα μέλος της σκληρής συμμορίας των ανηλίκων συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για έναν δεκαπεντάχρονο με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος φέρεται να έχει συμμετοχή και στο μαχαίρωμα του μαθητή του ΕΠΑΛ.

Όπως όμως φαίνεται και σε άλλα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την δράση της συμμορίας, ο ανήλικος που φορά μια ασπρόμαυρη μπλούζα, συμμετείχε σε πολλές επιθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, κατά την σύλληψη του επιτέθηκε στους αστυνομικούς μέχρι να του περάσουν χειροπέδες. Αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 15χρονος ο οποίος κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης με μαχαίρι, που διαπράχθηκε σε σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανηλίκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για την πλήρη αποδόμηση της συμμορίας ανηλίκων, τρία (3) μέλη της οποίας συνελήφθησαν την 6-11-2021 στον Κολωνό (σχετικό το από 9-11-2021 Δελτίο Τύπου), ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός επιπλέον ανηλίκου, μέλους της ανωτέρω συμμορίας.

Πρόκειται για 15χρονο, ο οποίος κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης με μαχαίρι, που διαπράχθηκε σε σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανηλίκου.

Ο 15χρονος εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί στον Κολωνό και παρά τη σοβαρή αντίσταση που προέβαλε ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένος μεταλλικός κόφτης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης