Τη συμπλοκή μεταξύ κρατούμενων, το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια προαυλισμού στο Κατάστημα Κράτησης Βόλου έκανε γνωστή τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ..

Οι εμπλεκόμενοι προκάλεσαν φθορές σε καρτοτηλέφωνα, αποκολλώντας μεταλλικές επιφάνειες. Στη συνέχεια, 16 κρατούμενοι παρέμεναν στο προαύλιο και δεν εισέρχονταν εντός των κελιών-θαλάμων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε), με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε.

Από τη σωματική έρευνα σε κρατούμενους καθώς και στους χώρους κράτησης βρέθηκαν 29 μεταλλικοί ράβδοι και αντικείμενα, κομμάτια ξύλα, κομμάτι γυαλιού τυλιγμένο σε πανί και μεταλλική πόρπη ζώνης.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο κρατούμενοι, οι οποίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, επέστρεψαν στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την τοπική αστυνομική Αρχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Το απόγευμα της Κυριακής (08-12-2019), κατά τη διάρκεια προαυλισμού στο Κατάστημα Κράτησης Βόλου, προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατούμενων, οι οποίοι επιπλέον προκάλεσαν φθορές σε καρτοτηλέφωνα, αποκολλώντας μεταλλικές επιφάνειες.  

Ακολούθως δεκαέξι (16) κρατούμενοι παρέμεναν στο προαύλιο και δεν εισέρχονταν εντός των κελιών – θαλάμων τους.

Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε), με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε., της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τη σωματική έρευνα σε κρατούμενους και στους χώρους κράτησης βρέθηκαν (29) μεταλλικοί ράβδοι και αντικείμενα, κομμάτια ξύλα, κομμάτι γυαλιού τυλιγμένο σε πανί και μεταλλική πόρπη ζώνης.

Από τη συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων τραυματίστηκαν ελαφρά (2) κρατούμενοι, οι οποίοι μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου επέστρεψαν στο Κατάστημα.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την οικεία αστυνομική Αρχή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης