Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ανάμεσα στο κάστρο του Δομοκού και το κάστρο (Αrx) της αρχαίας Πρόερνας, τη χώρα των Αμαζόνων, κοντά στον τάφο του Έλληνα, του γιου του Δευκαλίωνα και μόλις δύο ώρες δρόμο από την Αθήνα, βρίσκεται το γραφικό χωριό Βαρδαλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί στεγάζεται το οινοποιείο του Βάιου Γκανή. Πάνω στη νοτισμένη με ιστορία γη θα στηθεί ένα μοναδικό event γεύσης και οίνου το 1ο Σάββατο του Δεκέμβρη.

Από το πρωί θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα βιολογικά κρασιά του κτήματος και την αληθινή κουζίνα του Chef Ηλία Σκουλά, ο οποίος θα μας μαγειρέψει «μεσαιωνικές» συνταγές από τη Στερεά Ελλάδα και την Κρήτη.

Tα κρασιά μας, Arx Λευκό και Ερυθρό, Αφήλιον και Περιήλιον, θα ρέουν άφθονα και θα παντρεύονται με τις γεύσεις του εκκεντρικού Chef. Το 1ο ανοιχτό συμπόσιο στη «Γη του Έλληνα» συμπίπτει και με τη φετινή παραγωγή του τσίπουρου της οικογένειας Γκανή και την πρόκληση ακόμα μιας δοκιμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οινοποιείο Βάιου Γκανή
Βαρδαλή Δομοκού
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Ώρα: Από Αυγή σε Αυγή
Eίσοδος & Kατανάλωση Eλεύθερη
www.gani.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης