Άγνωστο υλικό που προερχόταν από την εξόρυξη της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική και έπεσε στο οδόστρωμα ύστερα από ατύχημα σε φορτηγό, σήμανε συναγερμό σε κατοίκους και τοπικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα στην Ρεντίνα του δήμου Βόλβης πολύ κοντά στο στρατοπεδο των καταδρομέων της περιοχή, όταν έπειτα από λάστιχο το φορτηγό έκανε ελιγμούς μέχρι να καταφέρει ο οδηγός να το ακινητοποιήσει με αποτέλεσμα μια μεγάλη ποσότητα από υλικό σαν λάσπη που μετέφερε να πέσει στον δρόμο αλλά κι έξω απο αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή εκπρόσωποι του δήμου που ενημέρωσαν την εταιρεία, συνεργείο της οποίας έφτασε μετά από ωρα απολυμαίνοντας με αδρανή υλικά το σημειο και την γύρω περιοχή.

Ωστόσο το συμβάν έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλη την περιοχή καθώς καθημερινά περνούν από αυτη 10αδες φορτηγά που μεταφέρουν άγνωστα φορτία από τα μεταλλεια της «Ελληνικός Χρυσός» στην Ολυμπιάδα και το Στρατωνι τα οποια κάνεις από τους κατοίκους δεν γνωρίζει για το τι περιέχουν και πόσο επικίνδυνα είναι.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης