Αναστάτωσε την οικογένεια του, μία ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο και την αστυνομία ένας 3χρονος μπόμπιρας, που αποφάσισε το πρωί να κάνει μόνος του μία βόλτα έξω από το σπίτι.

Ο μικρός κατάφερε -άγνωστο πως – να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου Κρήτης και τα υπόλοιπα αποδείχθηκαν … εύκολα ! Βρήκε ανοιχτή και την εξωτερική πόρτα της αυλής και βγήκε στο δρόμο ξεκινώντας την περιήγηση του στους δρόμους της γειτονιάς !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περίοικοι βλέποντας ένα νήπιο να περιφέρεται μόνο και ξυπόλυτο , όπως ήταν φυσικό ανησύχησαν και κάποιος ανέλαβε να βρει τους γονείς του, έχοντας τον μικρό «ροβινσώνα» μαζί. Ωστόσο, η αναζήτηση δεν απέφερε καρπούς ενώ και το μικρό αγοράκι δεν ήταν σε θέση, σύμφωνα με τις πληροφορίες να δώσει κάποιο στοιχείο που θα βοηθούσε.

Τελικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας παρέλαβε το παιδί και το οδήγησε στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου λίγη ώρα αργότερα έφθασε και η μητέρα του, η οποία στο μεταξύ είχε ανακαλύψει την απουσία του γιου της και έσπευσε να ζητήσει αστυνομική βοήθεια.

Ο μικρός χαίρει άκρας υγείας, οι γονείς του ωστόσο καλούνται τώρα να δώσουν εξηγήσεις για το πως κατάφερε -παρά το νεαρότατο της ηλικίας του- να «ξεφύγει» από την εποπτεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης