Συναγερμός για την εξαφάνιση του Βαγγέλη: Τα ευρήματα σε καλαμιές!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, 20:40
Συναγερμός για την εξαφάνιση του Βαγγέλη: Τα ευρήματα σε καλαμιές!
Η εξέλιξη του ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ανέβηκε στο επίσημο site της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Διαβάστε ακριβώς την ανάρτηση:

«Συναγερμός από ευρήματα»

Η φίλη της εκπομπής τα εντόπισε σε βόλτα στην παραλίμνια περιοχή, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από την Γαλακτοκομική Σχολή. Βρήκε ανάμεσα σε καλαμιές και κάτω από βραχάκια, ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα αθλητικά μποτάκια με κορδόνια νούμερο 43. Τα μποτάκια ήταν μάρκας FILA. Λίγο πιο κάτω βρισκόταν ένα μπλε τζην παντελόνι. Παρόμοια παντελόνι και μποτάκια φορούσε και ο αγνοούμενος Βαγγέλης Γιακουμάκης όταν χάθηκε.

Η τηλεθεάτρια έστειλε τις φωτογραφίες των ευρημάτων στην εκπομπή και ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στον τόπο για έρευνα. Οι αστυνομικοί που πήραν τα παπούτσια και το παντελόνι για έλεγχο, ερεύνησαν την περιοχή αλλά δεν βρήκαν κάτι άλλο.

Η Αγγελική Νικολούλη στο δωμάτιο του 20χρονου φοιτητή μέσα στη Σχολή, είχε βρει στη ντουλάπα του ένα πανομοιότυπο ζευγάρι μποτάκια με αυτά που φορούσε όταν χάθηκε. Σύμφωνα με τους συγγενείς τα μποτάκια του Βαγγέλη ήταν νούμερο 44- 45 και μάρκας Boxer .

Η έρευνα των Αρχών έδειξε ότι τα ευρήματα στις καλαμιές αν και είχαν κοινά στοιχεία με του αγνοούμενο, δεν ανήκουν τελικά σ' αυτόν.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, 20:49