«Συναγερμός» σήμανε νωρίτερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου, όταν μια αθλούμενη στον χώρο τηλεφώνησε και ενημέρωσε τους υπεύθυνους πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου, η αθλούμενη στην συνέχεια δέχτηκε νέο τηλεφώνημα από το κέντρο στο οποίο είχε κάνει το τεστ, κατά το οποίο την ενημέρωσαν πως το τεστ τελικά δεν είναι θετικό αλλά αρνητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το λάθος έγινε λόγω… συνάφειας επιθέτου με κάποιον/α που ήταν πράγματι θετικός/η στον ιό, όμως δεν ίσχυε το ίδιο για την αθλούμενη.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, στο γυμναστήριο ξεκίνησαν αμέσως οι προβλεπόμενες διαδικασίες όταν ενημερώθηκαν πως υπάρχει το τηλεφώνημα της αθλούμενης.

Στην συνέχεια, εφόσον αποδείχθηκε πως επρόκειτο για λάθος, πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει  κλειστό το  Δημοτικό Γυμναστήριο σήμερα αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, θα εκμεταλλευτούμε την σημερινή διακοπή για την πραγματοποίηση προληπτικής απολύμανσης και από αύριο το Δημοτικό Γυμναστήριο θα είναι και πάλι διαθέσιμο για το κοινό», ανέφερε ο κ. Μποκέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αθλούμενη θα κάνει και δεύτερο τεστ για ψυχολογικούς / προληπτικούς λόγους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης