Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της Φωκίδας το τελευταίο 24ωρο, αφού ανιχνεύτηκαν 11 κρούσματα κορωνοϊού, από τα οποία τα 7 σε μαθητές. 

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν θετικοί έξι μαθητές του Γυμνασίου της Ιτέας σε ελέγχους που έγιναν χθες στο Κέντρο Υγείας της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθετα σε ελέγχους που διενεργήθηκαν επίσης στην Ιτέα διαγνώστηκαν θετικοί ένας άνδρας και μία γυναίκα μέσης ηλικίας.

Επιπλέον, σε tests που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας διαγνώστηκαν άλλοι τρεις φορείς του ιού. Πρόκειται για μία 14χρονη μαθήτρια, έναν 45χρονο και μία 73χρονη.

Συνολικά, σε 23 μόλις ελέγχους για κορωνοϊό σε Άμφισσα και Ιτέα ανιχνεύθηκαν 11 νέες λοιμώξεις, 7 εκ των οποίων αφορούν σε ανήλικους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα πλήρης είναι η ειδική μονάδα νοσηλείας Covid στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Από το πρωί στον νομό επικρατεί αναστάτωση με τους περισσότερους κατοίκους να σπεύδουν σε σούπερ μάρκετ δημιουργώντας τεράστιες ουρές και συνωστισμό. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο zougla.gr πως η Πολιτεία θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα στην περιοχή πριν είναι αργά. 

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος νομός ήταν από τους λίγους στους οποίους δεν υπήρχε μεγάλη διασπορά του ιού. Τα τελευταία όμως δεδομένα δείχνουν ότι η διασπορά φαίνεται να είναι μεγάλη. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης