Στην πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Βουλγαρίας «Η ημέρα ξεκινά» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την υπόθεση της ανήλικης Μαρίας που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει την επικαιρότητα.

Τα βουλγαρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ μετά τη μαρτυρία Έλληνα στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος». Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τηλεοπτικά συνεργεία επισκέπτονται τη βιοτεχνία του Θεόδωρου Αθανασιάδη και του ζητούν μια δήλωση για την υπόθεση που αναπαρήχθη σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ρεπορτάζ του το κρατικό κανάλι της Βουλγαρίας αναφέρει: «Σε καταυλισμό Ρομά βρέθηκε το ξανθό κορίτσι που έπεσε θύμα αγοραπωλησίας. Ένας από τους πιο δημοφιλείς δημοσιογράφους στην Ελλάδα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, φιλοξένησε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία οι γονείς της Μαρίας είναι βουλγαρικής καταγωγής και λόγω της οικονομικής τους δυσχέρειας έδωσαν το παιδί στους Έλληνες Ρομά».

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βιολογική του μητέρα είναι Βουλγάρα Ρομά, ταξίδευε συχνά στην Ελλάδα» αναφέρουν οι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο κρατικό κανάλι της Βουλγαρίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης