Σοκ προκαλεί η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο, όταν ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στο ενετικό λιμάνι.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 16χρονος μαζί με έναν φίλο του περπατούσαν στη λεωφόρο «μπαϊ πας», όταν έπεσε από ύψος 4 μέτρων και χτύπησε το κεφάλι του σοβαρά στα βράχια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 16χρονος είχε ανέβει με έναν φίλο του πάνω στο τοιχίο ύψους τεσσάρων μέτρων και στην προσπάθειά του να πηδήξει από το ένα σημείο στο άλλο, έπεσε στο κενό, σύμφωνα με τον λιμενάρχη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθύμιο Δουβή, ο «16χρονος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος».

​Ο 16χρονος είχε ανέβει με έναν φίλο του πάνω στο τοιχίο ύψους τεσσάρων μέτρων και στην προσπάθειά του να πηδήξει από το ένα σημείο στο άλλο, έπεσε στο κενό«Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο γιατρός όπου και διαπίστωσε ότι το νεαρό αγόρι δεν ήταν στη ζωή. Η επιχείρηση συνεχίστηκε για τον απεγκλωβισμό του, ενώ από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση ήταν άμεση από Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ», πρόσθεσε ο κύριος Δούβης στο Crete TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάληξη ήταν να χτυπήσει στο κεφάλι και το σώμα του να σφηνώσει ανάμεσα στους κυματοθραύστες με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση ανδρών της ΕΜΑΚ για να μπορέσουν να το βγάλουν.

Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγα λεπτά μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να σημειωθεί πως ο συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Λιμενικό σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής. Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού από τον εξωτερικό λιμενοβραχίονα του λιμανιού του Ηρακλείου επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα και δυνάμεις του Λ.Σ.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν και πολλοί ντόπιοι, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία να απεγκλωβιστεί ο 16χρονος. Ωστόσο το τέλος δεν ήταν αίσιο.

Πηγή: cretapost.gr, neakriti.gr , cretalive.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης