Η καταπολέμηση του παρεμπορίου ήταν βασικό θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη (15/10) στο γραφείο του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Πάνου Σταμπουλίδη με πρωτοβουλία του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΠ).

Στη συνάντηση αποφασίστηκε επίσης, ο σχεδιασμός κοινών δράσεων για την προβολή του έργου κατά του παράνομου εμπορίου καθώς και η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις επιπτώσεις που έχει στην οικονομία, στην κοινωνία και στην υγεία, η αγορά προϊόντων παρεμπορίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα για τη λειτουργία της αγοράς, όπως η επιτακτική ανάγκη άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων και άλλα διαδικαστικά θέματα, που θα διευκολύνουν το έργο των εμπορικών επιχειρήσεων στην καθημερινή τους λειτουργία.

Ο γενικός γραμματέας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εξέφρασε τη θετική γνώμη του για το σύνολο των αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και συμφωνήθηκε η στήριξη του συλλόγου στις δράσεις του ΣΥΚΕΑΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης