Συνάντηση Καμίνη με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, 18:18
Συνάντηση Καμίνη με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, όπου αύριο, θα συναντηθεί, στο δημαρχείο της πόλης, με το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ενώ νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Ο κ. Καμίνης και οι συνεργάτες του, που τον συνοδεύουν θα έχουν επίσης χωριστή συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής της δομής «Cities of Service» του δήμου της Νέας Υόρκης, που ιδρύθηκε από τον κ. Μπλούμπεργκ το 2009, προκειμένου να τονώσει τη συνεργασία των δημοτικών υπηρεσιών με τις ομάδες εθελοντών και τους ενεργούς πολίτες για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα από την κορύφωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Απόψε, ο δήμαρχος Αθηναίων θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Επαναπροσδιορίζοντας την Αθήνα». Τη συζήτηση διοργανώνει το Council on Foreign Relations, στο οποίο συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, διπλωμάτες, επιχειρηματίες, επικεφαλής οργανισμών και άλλοι.

Κατά την επίσκεψή του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο κ. Καμίνης θα συναντηθεί επίσης με τον ομογενή πολιτειακό γερουσιαστή της Νέας Υόρκης Μιχάλη Γιάνναρη, καθώς και με στελέχη και προσωπικότητες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, 18:18