Ευχές για καλή επιτυχία ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών, αντάλλαξαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με τον Γιώργο Καμίνη κατά τη συνάντησή τους στο δημαρχείο όπου μετέβη ο κ. Σγουρός για να ενημερωθεί σχετικά με θεσμικά ζητήματα της αυτοδιοίκησης, τις προοπτικές και τα προβλήματα του Δήμου της Αθήνας.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και επανέλαβαν την κοινή στάση τους ως προς το Πεδίο του Άρεως, ότι δηλαδή με νομοθετική ρύθμιση να περιέλθει στην αρμοδιότητα του δήμου, με παράλληλη μεταφορά πόρων ενώ ο κ. Σγουρός επανέλαβε την πρόθεσή του «η Περιφέρεια να συμβάλλει στην αναμόρφωση της Βαρβακείου Αγοράς και του ευρύτερου ιστορικού κέντρου της». Επίσης σχολίασαν αρνητικά το εγχείρημα της κυβέρνησης να παραγκωνίσει την αυτοδιοίκηση συστήνοντας ανώνυμη εταιρεία για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας, καθώς όπως είπαν αυτό «αντιβαίνει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Σγουρός σημείωσε ότι ο Δήμος της Αθήνας κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Καμίνη έκανε άλματα προόδου και άφησε σπουδαία παρακαταθήκη στην όποια επόμενη διοίκηση ενώ σημείωσε την άριστη συνεργασία που είχαν κατά το διάστημα της κοινής τους θητείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης