Συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β’, πραγματοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Διεθνών Σχέσεων, Σόφη Μυτιληναίου-Δασκαλάκη, τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Νίκο Αβραμίδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Ρήγα Αξελό και Ζωή Βαλάση, πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου μετά από πρόσκληση του Κυβερνήτη της πόλης, Gen. Adel Labib, με αφορμή την αυριανή τελετή μετονομασίας της οδού Sharm El Sheikh σε οδό Κ. Π. Καβάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έλαβε χώρα σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, ο Πατριάρχης ενημέρωσε τον δήμαρχο Αθηναίων για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και την προσεχή του περιοδεία στην Αφρικανική Ήπειρο.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων εκδήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο του Πατριάρχη Θεοδώρου, προσφέροντας, εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, ρούχα και ξηρά τροφή στους πλημμυροπαθείς του Ασσουάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης