Συνάντηση Πατούλη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την απεμπλοκή διαγωνισμού προμήθειας ασθενοφόρων

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 13:20
Συνάντηση Πατούλη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την απεμπλοκή διαγωνισμού προμήθειας ασθενοφόρων

Η απεμπλοκή των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του υπό εξέλιξη διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια 52 ασθενοφόρων και 8 Κινητών Μονάδων του ΕΚΑΒ, εξετάστηκε στη σημερινή συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Ν. Παπαευσταθίου. και συνεργατών τους.

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Παπαευσταθίου και τον προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δημήτρη Δρόση, να προχωρήσουν άμεσα σε σειρά ενεργειών για την υπέρβαση της δικαστικής εμπλοκής που σημειώθηκε στη φάση του διαγωνισμού. Η καθυστέρηση ολοκλήρωσης του διαγωνισμού ενέχει τον κίνδυνο απένταξης του έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020, με προϋπολογισμό 4.340.000 ευρώ.

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Πατούλης τόνισε: «Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την επίσπευση των διαδικασιών εξασφάλισης εξοπλισμού που θα συμβάλει στην εξυπηρέτηση της επείγουσας πρωτοβάθμιας φροντίδας στους πολίτες της Αττικής. Θεωρούμε ότι είναι κρίσιμης σημασίας η συγκεκριμένη χρηματοδότηση καθώς δίνεται η δυνατότητα βασικής υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών και διακομιδής ασθενών».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 13:20