Η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Πετρούπολης με τα δημόσια αστικά μέσα μεταφοράς ήταν το αντικείμενο συνάντησης του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, με τον δήμαρχο Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, τέθηκε από τον δήμαρχο το αίτημα τροποποίησης δρομολογίων συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από την Πετρούπολη, ώστε να έχουν καλύτερη σύνδεση με μέσα σταθερής τροχιάς, τόσο με το μετρό, όσο και με τον προαστιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ταστάνης, από την πλευρά του, ρπισήμανε ότι η διοίκηση του Οργανισμού θεωρεί πολύτιμη και επιδιώκει τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επειδή βρίσκονται κοντά στον πολίτη και γνωρίζουν «από πρώτο χέρι» τις ανάγκες που αφορούν τις καθημερινές μετακινήσεις του. Επίσης, τόνισε ότι βασικός στόχος της αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού χάρτη της Αθήνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι η διασύνδεση ακόμη περισσότερων δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ με σταθμούς μέσων σταθερής τροχιάς. Γι’ αυτόν τον λόγο τα αιτήματα που υποβλήθηκαν από τον δήμαρχο εξετάζονται με θετικό πνεύμα από τις υπηρεσίες του Οργανισμού, ώστε σύντομα να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις που θα προβλέπουν τις βέλτιστες λύσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης