Αντιπροσωπεία δημάρχων της Κρήτης, με επικεφαλής το δήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της ΠΕΔ του νησιού, θα βρεθεί την Τετάρτη στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

Ο κ. Λαμπρινός μαζί με τους δημάρχους Βιάννου, Μοιρών, Αρχανών – Αστερουσίων και Μινώα κ.κ. Μπαριτάκη, Αρμουτάκη, Κοκοσάλη και Καλογεράκη θα συζητήσουν με τον κ. Βούτση τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος αφορούν:

– την κατάρτιση και ισοσκέλιση των προϋπολογισμών των δήμων και τις προτάσεις της ΠΕΔ Κρήτης για την ομαλή λειτουργία των δήμων κατά τη διαδικασία εγκρίσεως των προϋπολογισμών,

– την κατάθεση τροπολογίας για την εκχώρηση με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της χρήσης του αρδευτικού νερού προς τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– την κάλυψη με ειδικευμένο προσωπικό των μικρών και ορεινών δήμων, όπως αυτά έχουν εγκριθεί και τέλος τη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τις προτάσεις ελέγχου νομιμότητας των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων των δήμων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης