Τον άνδρα που εγκατάλειψε το πρωί της Δευτέρας πέντε κουτάβια μέσα σε μια κούτα δίπλα από τα σκουπίδια της λαϊκής αγοράς Καμινιών στο Ηράκλειο Κρήτης συνέλαβε η αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία.

Ο άνθρωπος που είδε ποιος παράτησε τα σκυλάκια εκεί, κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. και τη Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος», ζητώντας βοήθεια για το θέμα. Έτσι, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, το περιπολικό πήγε επί τόπου και στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου οδηγήθηκε ο δράστης. Τελικά, λόγω έλλειψης χώρου στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου, ο 55χρονος ιδιοκτήτης των ζώων ορίστηκε από την εισαγγελία ως «μεσεγγυούχος» και αναγκάστηκε να κρατήσει τα σκυλάκια και να τα φροντίσει καταλλήλως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία Χουστουλάκη, εκ μέρους της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος», εξήγησε στο www.zoosos.gr πως εις βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος. Τα κουτάβια, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ήταν γεμάτα τσιμπούρια ενώ τόσο τα μικρά όσο και τη μητέρα τους θα τα εξετάσει κτηνίατρος, ώστε η γνωμάτευση του να συμπληρωθεί στη δικογραφία.

Πηγή: zoosos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης