Συνελήφθη 30χρονος που μετέφερε περισσότερα από 2.800 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, 16:02
Συνελήφθη 30χρονος που μετέφερε περισσότερα από 2.800 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για παραεμπόριο λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας ένας 30χρονος πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων και λαθραίου καπνού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που επέβαιναν ο 30χρονος και άγνωστος συνεργός του, ο οποίος κατά την προσέγγιση των αστυνομικών κατόρθωσε να διαφύγει της σύλληψης. Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν συνολικά 230 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε σπίτι στη Νέα Πέραμο Αττικής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2.655 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 46 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Επίσης, κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 30χρονος, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες λαθραίου καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων, για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του συνεργού του 30χρονου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, 16:02