Αναστάτωση προκλήθηκε στους κύκλους της Αστυνομίας Ρόδου έπειτα από το άκουσμα της είδησης περί διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 39χρονος, ο οποίος αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο του τέσσερις πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν 151 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στο σπίτι του 585 γραμμάρια του ίδιας ουσίας και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης στο σπίτι 28χρονου συνεργού του και σε συνεργείο αυτοκινήτων στα Αφάντου Ρόδου καθώς και σε άλλο σπίτι, που χρησιμοποιούσε ως κρύπτη εντοπίστηκαν έξι συσκευασίες με 56,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερις συσκευασίες με 2,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.175 ευρώ που, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών, δυο κινητά τηλέφωνα και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 41χρονος κατείχε στο σπίτι του 20 συσκευασίες με 13,6 γραμμάρια κοκαΐνης και 585 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 28χρονος ιδιώτης στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην σπείρα τον τελευταίο χρόνο διακίνησε διάφορα χρηματικά ποσά ύψους 100.000 ευρώ με παραλήπτες τον 41χρονο και τον 39χρονο που αναζητείται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης