Από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας στη Νέα Φιλαδέλφεια πήδηξε ένας 35χρονος από τη Γεωργία, με ειδικότητα στις αναρριχήσεις, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του από αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί και τον καταδίωκαν. Ο διαρρήκτης – αναρριχητής πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του, ο κατηγορούμενος με τη χρήση μεταλλικού λεπιδιού αποπειράθηκε να τραυματίσει τους αστυνομικούς, προσπαθώντας να ματαιώσει τη δέσμευσή του».  

Ο νεαρός είχε προσπαθήσει να μπει σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από άλλους ενοίκους ότι είχε προσπαθήσει να μπει και σε δεύτερο διαμέρισμα, χωρίς επιτυχία και πάλι. Τελικά, η περιπετειώδης καταδίωξη και αναρρίχηση τελείωσε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής όταν κατάφεραν να τον συλλάβουν.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του «βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τρεις ασημένιες λάμες που χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικά εργαλεία, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 244 ευρώ, κοσμήματα, φακός και κινητό τηλέφωνο». 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης