Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, που σύμφωνα με τις Αρχές είχαν πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών και ληστειών στην πόλη των Τρικάλων.

Πρόκειται για έναν16χρονο και έναν 30χρονο, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δρούσαν ανεξέλεγκτα, ληστεύοντας σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν συνολικά 11 κλοπές και διαρρήξεις -τόσο στην πρωτεύουσα του νομού όσο και σε άλλες περιοχές- και συγκεκριμένα πέντε σε οικίες, τρεις σε καταστήματα και τρεις σε ΙΧΕ αυτοκίνητα, από όπου οι δράστες είχαν αφαιρέσει σημαντικά χρηματικά ποσά, κοσμήματα μεγάλης αξίας, πληθώρα ηλεκτρικών ειδών και προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες χρησιμοποιούσαν κλεμμένα οχήματα για τις μετακινήσεις τους, ενώ φρόντιζαν να έχουν άριστη γνώση του χώρου που επέλεγαν να «χτυπήσουν», εκμεταλλευόμενοι την ενασχόλησή τους με οικοδομικές εργασίες για να παρατηρούν και να παρακολουθούν τα σπίτια και τα εκάστοτε μαγαζιά που «έβαζαν στο μάτι».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης