Συνελήφθη Αιγύπτιος για βιασμό και ληστεία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 11:14
Συνελήφθη Αιγύπτιος για βιασμό και ληστεία

Κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να ήταν και ζευγάρι. Εκείνος 19 ετών και η κοπέλα σχεδόν 20. Μόνο που ο νεαρός Αιγύπτιος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορείται ότι λήστεψε και βίασε την 20χρονη για να της πάρει... ένα κινητό τηλέφωνο.

Ήταν γύρω στις δύο τα ξημερώματα στο τέλος του περασμένου Φεβρουαρίου, κάπου στα Πατήσια. Η 20χρονη περπατούσε στον δρόμο όταν ο νεαρός Αιγύπτιος την πλησίασε. Την απείλησε και της ζήτησε ό,τι χρήματα είχε πάνω της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο. Η έντρομη κοπέλα πίστεψε ότι η περιπέτειά της είχε τελειώσει. Όμως δεν ήταν έτσι... Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 19χρονος δεν σταμάτησε εκεί και τη βίασε μέσα στον δρόμο. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής. Η 20χρονη, με όσο κουράγιο της είχε μείνει, έκανε καταγγελία για το περιστατικό και προσπάθησε να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούσε στους αστυνομικούς. «Το γεγονός ότι η επίθεση είχε γίνει στον δρόμο είχε για εμάς αρκετές δυσκολίες στη διερεύνηση της υπόθεσης. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ήταν νύχτα και οι όποιες εικόνες μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε δεν θα ήταν εύκολα αξιοποιήσιμες» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Τελικά την περασμένη Παρασκευή οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό Αιγύπτιο και τον συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για οποιοδήποτε αδίκημα. Ωστόσο, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν ο νεαρός να έχει κάνει και άλλες επιθέσεις και να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ.) ELGAMASY (ον.) MOHAMED του MAGDY και της SMAH, που γεννήθηκε την 9-9-2001 στην Αίγυπτο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 11:20