Συνελήφθη εκπαιδευτικός για παιδεραστία στο Ρέθυμνο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011, 04:15
Συνελήφθη εκπαιδευτικός για παιδεραστία στο Ρέθυμνο
Χειροπέδες φόρεσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Ρεθύμνου το απόγευμα της Πέμπτης, σε έναν 47χρονο εκπαιδευτικό, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία.

Ο εκπαιδευτικός σύμφωνα με το neatv, ο οποίος σημειωτέον είναι και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου, συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.

Λέγεται μάλιστα πως οι άνδρες της Ασφάλειας γνώριζαν εδώ και καιρό την «δράση» του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν "παρέα" με δύο ανήλικα αγόρια.

Ωστόσο υπάρχουν dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δε μπόρεσαν να δουν καλά-καλά το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, αφού οι σκηνές κυριολεκτικά τους σόκαραν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις μικρών σε ηλικία παιδιών, τα οποία ντρέπονταν να πουν στους δικούς τους τι είχε συμβεί, καθώς φαίνεται πως ο εκπαιδευτικός τα είχε υπό καθεστώς απειλών.

Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο, που δεν περίμενε ότι ο αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε τόσο καλά μία τέτοια διαφορετική πτυχή της προσωπικής του ζωής.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό της Α' θμιας εκπαίδευσης, παντρεμένο, με παιδιά.Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την υπόθεση και το πως έφτασαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011, 04:18