Σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων για ληστείες, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και άλλα σοβαρά αδικήματα, με συνολική ποινή που ξεπερνάει τα 60 χρόνια φυλάκισης, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 34 ετών και 6 μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

– Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για οπλοφορία.

– Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για ληστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για ληστεία.

– Διάταξη εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με την οποία διατάσσεται η ανάκληση απόλυσης και η έκτιση υπολοίπου ποινής κάθειρξης 5 ετών, που του επιβλήθηκε με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης