Ένας 28χρονος Βούλγαρος συνελήφθη, στο Κουκάκι, κατηγορούμενος για τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος, ενώ αναζητείται μία συνεργός του. Ο δράστης επιχείρησε να εξαπατήσει μία γυναίκα, όταν της τηλεφώνησε και προσποιούμενος τον αστυνομικό της είπε ότι η αδελφή της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό παιδιού.

Παράλληλα, για να πείσει τη γυναίκα, η συνεργός του 28χρονου συνομίλησε με την παθούσα, προσποιούμενη την αδελφή της. Αμέσως μετά ο Βούλγαρος της πρότεινε να βάλει σε σακούλα το ποσό 4.500 ευρώ και να το αφήσει σε κοντινό σημείο από την οικία της, προκειμένου να τακτοποιηθεί η υπόθεση και να αφεθεί η αδελφή της ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα αντιλήφθηκε την απάτη και ενημέρωσε την αστυνομία. Τότε έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί και συνέλαβαν τον δράστη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο Βούλγαρος με τη σύνεργό του, με την ίδια μεθοδολογία, διέπρατταν συστηματικά απάτες σε βάρος πολιτών, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις παρόμοιες περιπτώσεις στο Νέο Κόσμο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης