Ξεκίνησε από τα Χανιά με προορισμό το Ηράκλειο ωστόσο στη διαδρομή… κάτι “χάλασε” και βρέθηκε μπροστά στους Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η νέα επιτυχία της Αστυνομίας στον τομέα των ναρκωτικών έχει πρωταγωνίστρια μία γυναίκα, με καταγωγή από περιοχή του νομού Λασιθίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως περιγράφει αστυνομική πηγή, η γυναίκα ξεκίνησε σήμερα από τα Χανιά φορτωμένη με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης την οποία θα έφερνε στο Ηράκλειο. Για κακή της τύχη όμως λίγο πριν φτάσει, τα σχέδια της χάλασαν αφού οι αστυνομικοί που την παρακολουθούσαν, τη συνέλαβαν βρίσκοντας στην κατοχή της περισσότερα από 420 γραμμάρια ηρωίνης.

Αστυνομική πηγή εκτιμά ότι η ποσότητα αυτή προοριζόταν για τις πιάτσες των τοξικομανών στο Ηράκλειο και πως δεν ήταν για απλή χρήση γι’αυτό και συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Λίγο αργότερα, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από την τοπική ΕΛΑΣ:

“Συνελήφθη, σήμερα (15.02.2018) το μεσημέρι,σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 38χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (15.02.2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε η 38χρονη επί της Νέας Εθνικής Οδού, κατά το χρόνο που αποθήκευε σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα), ναρκωτικές ουσίες. Σε έρευνα που ακολούθησε στον παραπάνω χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 426 γραμμαρίων σε μορφή βράχου.

Στη συνέχεια, ακινητοποίηθηκε και συνελήφθη (η 38χρονη) και σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο κινούταν, βρέθηκαν και κατασχεθηκαν, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική συσκευή (tablet).
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου”.

Πηγή: ekriti.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης