Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία Ζέμπερη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, 12:46
Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία Ζέμπερη
Στα κεντρικά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, στις 18 Οκτωβρίου, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

                              ΤΩΡΑ: Προσήχθη ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Από αστυνομικές πηγές προκύπτει πως το άτομο αυτό, το οποίο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές ασφαλείας για υποθέσεις ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε μέσω φωτογραφιών από κάμερες στο κέντρο της Αθήνας, όταν επιχείρησε να πουλήσει το κινητό τηλέφωνο της Ζέμπερη, επί της οδού Μενάνδρου.

Yπενθυμίζεται ότι το «στίγμα» του κινητού είχε εντοπιστεί έπειτα από την άρση απορρήτου στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με δίκυκλο.

Το άτομο ανακρίνεται και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δράστης είναι μεσήλικας, ηλικίας 58 ετών, και φέρεται να έχει ομολογήσει.

Eάν αποδειχθεί ότι ο ύποπτος είναι και ο δολοφόνος, τότε ανατρέπονται όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία άλλοτε οδηγούσαν στο ενδεχόμενο ο δράστης να προερχόταν από το επαγγελματικό περιβάλλον της εφοριακού κι άλλοτε από τον οικογενειακό της κύκλο, ενώ ορισμένα σενάρια ασχολήθηκαν και με το ενδεχόμενο να υπάρχει ερωτική διάσταση στη δολοφονία αυτή.

Περισσότερα σε λίγο..

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, 14:11