Μια ακόμη εξέλιξη που αφορά στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα στην οδό Αρκαδίας στο Χαλάνδρι, εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ένας 45χρονος του οποίου εξετάζεται η εμπλοκή στην υπόθεση της απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία από την περιοχή του Ντράφι. 

Ο ύποπτος 45χρονος, οδηγούσε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο από την περιοχή του Χαϊδαρίου, μάρκας AUDI Q5 SUV με πλαστές πινακίδες. Αρχικά σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικού, ωστόσο κατά τη στιγμή του ελέγχου του οχήματος, κινήθηκε με αυτό εναντίον των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει και να τους τραυματίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές, στοχεύοντας τους τροχούς και τη μηχανή του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν. Δυο σφαίρες καρφώθηκαν στα λάστιχα, μια στον κινητήρα του οχήματος και η τέταρτη στο δεξί του πόδι. 

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο τραυματίας, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του, θα κριθεί πότε θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Υπενθυμίζεται ότι οι διωκτικές αρχές αναζητούν τουλάχιστον δυο ακόμα άτομα με περιφερειακό ρόλο, τα δυο κρησφύγετα όπου κρατήθηκε ο Γιώργος Κυπαρίσσης αλλά και μισό εκατομμύριο ευρώ από τα «λύτρα» που έδωσε η οικογένεια στους απαγωγείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης