Στη σύλληψη ενός 32χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την ισχυρή έκρηξη που συντάραξε το μεσημέρι της Τρίτης το Ναύπλιο, προχώρησε η αστυνομία.

Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από λογιστικό γραφείο, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας. Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με τα στοιχεία των πυροτεχνουργών, η έκρηξη προκλήθηκε από την τοποθέτηση τυποποιημένης κροτίδας που κυκλοφορεί στο εμπόριο και λόγω του κλειστού χώρου δημιουργήθηκε μεγάλης έντασης ωστικό κύμα, το οποίο προκάλεσε τις ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές έφθασαν γρήγορα στη σύλληψη του δράστη, αξιοποιώντας το υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο και βοήθησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων του. Ο 32χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτήν την πράξη επειδή είχε προσωπικές διαφορές με τον υιό της λογίστριας.

Σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα, ενώ αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Δείτε video από τα γραφεία μετά την έκρηξη πατώντας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης