Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας άνδρας, 34 ετών, ο οποίος -όπως αποδείχθηκε- καλλιεργούσε τη μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που εντοπίστηκε την Παρασκευή στην περιοχή του Ξυλοκάστρου Κορινθίας.

Πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν τον 34χρονο το μεσημέρι της Κυριακής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων και τον συνέλαβαν, διότι, όπως προέκυψε, διέμενε παράνομα στη χώρα. Παράλληλα, από την αξιοποίηση των στοιχείων ταυτοποιήθηκε ως ο καλλιεργητής της συγκεκριμένης φυτείας.

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ζευγάρι κιάλια, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης