Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος αφού έμπαινε σε υποκαταστήματα τραπεζών προσποιούμενος τον πελάτη, περίμενε να έρθει η σειρά του στο ταμείο και με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και χωρίς να γίνεται αντιληπτός, έδειχνε ή έδινε στον υπάλληλο της τράπεζας ιδιόχειρο απειλητικό σημείωμα.

Πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος συνελήφθη σε υποκατάστημα τράπεζας στο Περιστέρι, καθώς η υπάλληλος ενεργοποίησε τον συναγερμό και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανέλαβαν τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, από τα τέλη του 2011 ο συλληφθείς είχε διαπράξει συνολικά 15 ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαπιστώθηκε ότι, αφού αφαιρούσε τα χρήματα, τα τοποθετούσε σε τσάντα που είχε μαζί του και διέφευγε πεζός ή επιβιβαζόταν σε διερχόμενο ταξί.

Μετά τη διάπραξη κάθε ληστείας, ο 29χρονος διέφευγε στη Σερβία, όπου διέμενε μόνιμα με την αλλοδαπή, υπήκοο Σερβίας, σύζυγό του, προκειμένου να είναι δύσκολος ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνολικό χρηματικό ποσό, που αφαίρεσε, ανέρχεται σε 99.610 ευρώ και 100 δολάρια ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης