Ο ένας από τους δύο δράστες που λήστεψαν με καλάσνικοφ υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Μητροπόλεως 53, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, την ώρα που κατέβαινε από ταξί, στη λεωφόρο Κατεχάκη, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 33χρονος συλληφθείς είναι δραπέτης και ειδικότερα εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος στις 2 Αυγούστου 2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης και από τότε τον αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Η τσάντα με το βαρύ οπλισμό που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υπαστυνόμου Α΄ Ευθυμίου Άννας – Αννιέλας σχετικά με σύλληψη δραπέτη φυλακών

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αττική, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός δραπέτης, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 02-08-2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν.

Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του βρέθηκε πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης