Συνελήφθη την Καθαρά Δευτέρα στην Ιεράπετρα 20χρονος Πακιστανικής υπηκοότητας κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης.

Ο 20χρονος διαπιστώθηκε ότι παρακολουθούσε κοπέλα η οποία τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που πριν μερικές μέρες ενώ έφευγε με τη μητέρα της από νυχτερινό μαγαζί ,σταμάτησε στην απέναντι μεριά του δρόμου και αυνανιζόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είχε ξαναενοχλήσει στο παρελθόν

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε να παρακολουθεί μέσα στο πλήθος την ίδια κοπέλα που είχε παρενοχλήσει πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Ιεράπετρας και η ομάδα Δίας και μετά από λίγα λεπτά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε παρενοχλήσει 12χρονο

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε εξακριβώθηκε ότι ο ίδιος 20χρονος την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Λάκκος είχε τραβήξει προς το μέρος του ένα 12χρονο αγόρι, ενώ το παιδί σχολούσε και το φίλησε στο μάγουλο δείχνοντάς του από το κινητό του πορνογραφικό υλικό. Το παιδί κατάφερε και γλίτωσε όταν χτύπησε τον Πακιστανό στο πρόσωπο, αιφνιδιάζοντάς τον και αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή.

Είχε αποπειραθεί να βιάσει κοπέλα

Ο ίδιος τον περασμένο Νοέμβρη στην ίδια περιοχή είχε αποπειραθεί ανεπιτυχώς να βιάσει κοπέλα η οποία είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά της και κατευθυνόταν στο σπίτι της.

Ο 20χρονος δράστης αναγνωρίστηκε από τα θύματά του και με τη σχηματισθείσα εις βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Πηγή: neakriti

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης