Η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Αϊβάζογλου.

Ο επιχειρηματίας είχε απαχθεί τον περασμένο Οκτώβρη στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δυο Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας 23 και 25 ετών. Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης και σε βάρος ενός 35χρονου ομοεθνή τους, ο οποίος αναζητείται ακόμα και θεωρείται πως μαζί με τον 25χρονο ήταν οι εμπνευστές και εκτελεστές της απαγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος είχε περιφερειακή δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στην εξάρθρωση της σπείρας, μετά από έρευνα των τηλεφωνικών συνομιλιών του 23χρονου.

Η υπόθεση απασχόλησε τις διωκτικές αρχές τον περασμένο Οκτώβρη, όταν το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου, χάθηκαν τα ίχνη του Γ. Αϊβάζογλου ενώ βρισκόταν έξω από το γραφείο του στην περιοχή Λαχαναγοράς.

Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος μετά από τετραήμερη κράτηση στο κρησφύγετο των δραστών, οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει με τον γιο του, μέσω κινητού τηλεφώνου και ζητούσαν το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, οι δράστες δέχτηκαν να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία με μικρότερο ποσό, από το αρχικό που ζητούσαν.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης