Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 30, 30 και 27 ετών, εις βάρος των οποίων και ακόμα δύο συνεργών τους, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της υπεξαίρεσης.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ της Παρασκευής, στη Νέα Μανωλάδα οι πέντε αλλοδαποί, ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν τον 32χρονο ομοεθνή τους και με τη χρήση σωματικής βίας τού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παθών διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών αλλοδαπών. Σε σωματικές έρευνες που ενεργήθηκαν στους τρεις συλληφθέντες οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.050 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ένας από τους δύο 30χρονους δράστες, πριν από οκτώ μήνες περίπου, είχε υπεξαιρέσει από έναν 22χρονο ομοεθνή του το χρηματικό ποσό των 1.430 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο συνεργών τους συνεχίζονται.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης