Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Μπορεί να είναι χρονοβόρες οι αστυνομικές έρευνες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι αποτελεσματικές. Αυτό αποδείχθηκε στην περίπτωση ενός υπερήλικα στα Γιάννινα, που είχε τη χαρά να δει τις γυναίκες που τον έκλεψαν πριν τρία χρόνια αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη.

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ο 90χρονος σήμερα άνδρας έπεσε θύμα δυο άγνωστων -τότε- γυναικών, οι οποίες τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του, τάχα πουλώντας διάφορα είδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το thebest, oι πολυμήχανες τσιγγάνες κατάφεραν να απασχολήσουν τον γεροντάκο όσο χρειαζόταν για να αρπάξουν από ένα συρτάρι όλες τις οικονομίες του, ύψους 18.000 ευρώ. Η κλοπή είχε γίνει το 2009 ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και ο ηλικιωμένος την είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Τρία χρόνια μετά, έπεσε από τα σύννεφα όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να δει φωτογραφίες υπόπτων και αναγνώρισε σε αυτές τις δράστιδες ηλικίας 32 και 41 χρόνων.

Οι δύο γυναίκες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης