Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές στην Κεφαλονιά

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 16:58
Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν, το πρωί της Τετάρτης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, τρία άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) για κλοπές κατά συναυτουργία, σε οικίες στην Κεφαλονιά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο φορτηγό αυτοκίνητο του συλληφθέντα 30 ετών, το χρηματικό ποσό των (1755) ευρώ, χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας μέρος των οποίων ταυτοποιήθηκε ως λεία από κλοπές σε οικίες στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα:

  • από την διάρρηξη κατοικίας στην περιοχή του Καραβόμυλου, την (20-01-2020), από την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (660) ευρώ
  • από την παραβίαση επίσης κατοικίας στην περιοχή της Σάμης την (18-12-2019), από την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ και χρυσαφικά

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το ι.χ.φ αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια των κλοπών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 17:13